Zonnewering

Het bedienen van zonwering, jaloezieën of rolluiken kan elektronisch, waarbij een onderscheid gemaakt wordt in handmatige bediening of geheel automatisch aansturen. Ook kan het open en dicht doen van gordijnen worden geautomatiseerd.

Zonwering inschakelen wanneer nodig
Automatisch de zonwering laten zakken wanneer het nodig en verantwoord is? Bijv. wanneer de zon fel schijnt, gaat de zonwering automatisch naar beneden. Wanneer de zon verdwijnt of het avond wordt, gaat de zonwering automatisch weer naar boven. Wilt u niet dat uw zonwering nat wordt, dan zorgt een regensensor in samenwerking met uw Domotica installatie, dat de zonwering gesloten wordt.

Zonwering, Jaloezieën, Rolluiken & Gordijnen

Jaloezieën en rolluiken inschakelen wanneer nodig
Jaloezieën en rolluiken automatisch laten zakken of ophalen? Wilt u bijvoorbeeld dat rolluiken na zonsondergang dicht gaan, omdat u zich dan prettiger voelt? Dit kan via tijdschakelingen, al dan niet in combinatie met lichtsensoren.

Handmatige elektronische bediening
Naast de geavanceerde (automatische) besturing blijft handmatige bediening natuurlijk ook mogelijk, middels een schakelaar met bijv. de opties “op” en “neer”.

U kunt kiezen voor alleen handmatig bedienen, alleen automatisch regelen of een combinatie van beide.

Comments are closed.